Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

MADVÆRKSTED

Lær at lave sund, nærende og frem for alt super lækker mad til dig selv og andre.

Du lærer at planlægge og tilberede mad til andre og dig selv ud fra principper om:

  • Sundhed, energibehov, ernæring og trivsel.
  • Fødevarer.
  • Madlavningsteknikker og produktionsformer.
  • Smag. 

 

Billede - madværksted

INDHOLD

Mad og hygiejne handler om, at du vælger de rette råvarer, og tilbereder dem i forhold til sundhed med henblik på egne og målgruppens energibehov, ernæring og trivsel. Hygiejne er vigtigt, når du har med fødevareproduktion at gøre. Du får viden om bakterier og om hvordan du opbevarer og håndterer mad korrekt.

Fødevarebevidsthed giver dig viden om fødevaregrupper, produktionsformer, kvalitet og bæredygtighed. Her arbejde du med, hvordan madens kvalitet hænger sammen med omsorg for miljøet.

Madlavningen. Du lærer at lave forskellige retter og om tilsmagning.

Uddannelsesmulighederne er mange indenfor fødevareproduktion. På Madværkstedet får du overblik over de mange forskellige muligheder og retninger du kan gå i, hvis du i dit fremtidige arbejdsliv gerne vil arbejde med fødevareproduktion.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du kan altid kontakte os. Ring til os, eller send os en e-mail. Du finder kontaktinformationer under KONTAKT.