Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Mobil menu

IVÆRKSÆTTERI

Har du allerede en god ide? Eller vil du lære at få dem og gøre dem til virkelighed?

Alt er i udvikling her; dig selv, dine klassekammerater og jeres ideer. Vi går fra ide til produkt til koncept, og du lærer, hvordan du sælger og markedsføre dine produkter og virksomhed.

Godt iværksætteri kan både handle om opfindelse af produkter, der ikke findes endnu, men det kan også handle om at se, hvordan allerede eksisterende services gøres endnu smartere.

INDHOLD

Du kommer til at arbejde indgående med ideudvikling. Derudover kigger vi på andre iværksættere og finder ud af, hvorfor de har haft succes eller mangel på samme.

Der er mange ting at have styr på som iværksætter. Ud over din ide og udvikling af denne, er der en masse regler, som du skal vide noget om for at komme godt i gang. Du får førstehåndserfaringer med at starte en virksomhed, og se mulighederne, mærke frustrationerne, blive overvældet af virkeligheden og lære at takle udfordringer.

Du bliver iværksætter!

Men vi advarer dig: Når du først har fået smag for iværksætteri, ser du forretningsmuligheder overalt, og du ved, hvad der skal til for at gøre dem til virkelighed. 

"The sky is the limit".

Billede iværksætteri

OPBYG DINE KOMPENTENCER

Succesfuld forretning handler om at have de rette kompetencer eller vide, hvor du finder dem. Forretningsudvikling kan stå på i årevis, før man rykker på det, og før man har de rigtige kompetencer.

Derfor er overvejelser om uddannelsesvalg også vigtigt på dette fag. Vi skal vide, hvad du har brug for at opbygge for at gøre dine ideer til virkelighed, og det giver ny mening for dig, hvilken uddannelsesvej du skal gå og hvorfor!

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du kan altid kontakte os. Ring til os, eller send os en e-mail. Du finder kontaktinformationer under KONTAKT.